Rakafisk-tartar
Ingrediensar:
- 300 g rakafisk, finhakka
- 1 liten rødløk, finhakka
- 1 ss kapers, finhakka
- 1 ss fersk dill, finhakka
- 1 ss fersk gressløk, finhakka
- 1 ts dijonsennep
- 1 ts sitronsaft
- Nykverna pepar
Framgangsmåte:
- Bland rakafisk, raudlauk, kapers, dill, graslauk, dijonsennep og sitronsaft i ein bolle.
- Krydre med nykverna pepar etter smak.
- Server tartaren på små rista brødskiver eller med rugbrødskiver, pynta med ekstra dill og kapers.
Bestilling av Rakafisk
Fra fjellfisk til rakafisk
I forbindelse med nye nettsider for fjellfisk.no, har vi tatt i bruk domenet rakafisk.no. Vi kan love deg at råvara, produsent og produkt er av same gode kvalitet som før.
På desse nye nettsidene finn du spanande oppskrifter på rakafisk, og sjølvsagt oppskrifter på tradisjonsoppskriftene, nedarva i generasjonar.
Vi håper du liker dei nye nettsidene våre
Mvh Kirsti Skrattegard.