Rakafisk-carpaccio
Ingrediensar
- 300 g rakafisk, skore i tynne skiver
- 2 ss olivenolje
- 1 ts sitronsaft
- Nykverna pepar
- Tynne skiver av raudløk
- Kapers
- Rista pinjekjernar
- Fersk dill (til pynt)
Framgangsmåte
- Legg rakafisk-skivene ut på eit serveringsfat.
- Drypp over olivenolje og sitronsaft.
- Krydre med nykverna pepper.
- Pynt med raudløksskiver, kapers og rista pinjekjernar.
- Topp med fersk dill.
Bestilling av Rakafisk
Fra fjellfisk til rakafisk
I forbindelse med nye nettsider for fjellfisk.no, har vi tatt i bruk domenet rakafisk.no. Vi kan love deg at råvara, produsent og produkt er av same gode kvalitet som før.
På desse nye nettsidene finn du spanande oppskrifter på rakafisk, og sjølvsagt oppskrifter på tradisjonsoppskriftene, nedarva i generasjonar.
Vi håper du liker dei nye nettsidene våre
Mvh Kirsti Skrattegard.